Friday, 30 December 2011

Tahun Baru weyh !!

ASSALAMUALAIKUM !!

holla ., huhu ., ape khabar korang semua hari ni ?
ain baik2 je ., cume tekak je sakit sikit .,
mana taknye ain makan buah2an banyak sangat .,
semua manis2 pulok tuh .,
memang cari nahas la ain makan ., haha .,
tapi ain ta kesah sakit ., asalkan dapat makan ., 
haha ., teruk betol la perangai ain ni kan .,
hehe ., sapa2 nak makan buah datang la rumah ain .,
korang datang ain halau .,,
haha ., amacam berani lagi datang rumah ain ?
haha ., oke2 ., kite masuk cerita enty kali ni .,
ain suke sangat setiap kali tahun baru .,
nak tau kenapa ., ha ., sebab 1.1.2012 ni .,
hari jadi mama tersayang ain ., hehe .,
papa ain nak bawak pergi jalan2 cari  hadiah untuk mama .,
wahh ., ain gembira sangat tengak mama dengan papa bahagia sampai sekarang .,
harap ain nanti pon akan berkekalan lama jugak .,
haha ., kecik2 lagi ain dah pikir ., hoho .,
pastu tahun depan ain akan menjadi budak tingkatan 1 .,
haha ., tak sabar ni tau ta ., haha .,
teringin jugak nak ade pengalaman kat sekolah menengah .,
mesti best kan ? haha ., macam mana la keadaan kat sekolah menengah erk ?
ain selalu dengar cerita kakak ain ., bila dengar macam best je .,
ni yang tak sabar ni ., haha .,
nanti kat sekolah ain teringin sangat nak jumpa dengan alet .,
tapi ain malu tersangat-sangat ni .,
macam mana la nak berdepan dengan dia nanti .,
dah la kelas ain satu block je dengan kelas dia .,
memang malu la kalau terserempak dengan dia .,
nak menyorok mana pon ta tau la time uh .,
haiyo ., banyak susah ma nanti ., haha .,
kalau setakat usha dari jauh uh tak pe la .,
ni nak jumpa ., nak dengar suara .,
amboi ., uh yang ain malu tahap gaban uh .,
suara ain dah la tak semerdu suara penyanyi ., haha .,
sekali terkeluar suara jantan ain .,
mahu terkejut berok semua orang .,
(aku bukan pondan ok !! suara aku je yang macam jantan sikit)
haha ., ain pon tak berapa sure sangat yang suara ain macam jantan .,
tapi kawan2 lelaki ain selalu cakap ain jantan .,
kalau macam jantan pon sikit je ., tak banyak .,
hoho ., jangan risau ., walaupon ain macam jantan .,
tapi dalam hati ain ade taman tau ., hehe .,
misi pertama ain kat sekolah menengah .,
usha dia sepuas-puasnye ., nanti kalau dapat asrama .,
tak dapat usha dia dah ., so ain kena la usha dia sepuas-puasnye .,
haha ., oke2 ., takat sini saja la .,

bye2 ., muahh ., assalamualaikum.,
LOVE U !! hoho .,

No comments:

Post a Comment