Saturday, 29 December 2012

awat ni ?

ASSALAMUALAIKUM !!

hey korang . ain nak kongsi something .
tapi ni luahan perasaan ain la .
sorry erk kalau tak suke .

ain siyes tengah sakit hati dengan intan . 
dia suke buat ain rasa serba salah .

contoh . bila kezen laki ain call ain .
pastu ain sembang nan depa gelak2 .
nanti intan mesti nangis .
ofcourse la ain akan rasa serba salahkan .

dia selalu sangat tak puas hati dengan ain .
tak boleh kalau nampak ain lebih sikit .
takkan ain nak marah kezen ain sebab call ain tapi tak call intan .
macam gila je . 

dia baik dengan mama, papa, abg, akk .
tapi ain tak baik dengan depa .
ain tak pernah jeles pon .
ain terima ja . biar la depa tak sayang ain sangat pon .

sebagai balasan ALLAH bagi kezen untuk baik dengan ain .
fair kan tu . jangan fikir semua ada dekat ain ni sempurna .
tak de sapa yang sempurna dalam dunia ni .
so please jangan macam ni .
ain pon akan sedih jugak nanti .

hope intan bole berubah .
ain nak intan yang tak kuat jeles .
ain tak nak intan yang kuat jeles .
tu akan membuatkan intan lari lebih jauh dari ain .

ain tetap sayang intan k <3
bye

Friday, 28 December 2012

DOUBLE WHAT ??

ASSALAMUALAIKUM !!

heyy sayang :*
haha . ni ain nak cerita .
ain terkejut besaq bila mama cakap nak suruh intan (akk)
masuk asrama . hhaha . lawak k

hee . sorry intan .
tak berniat nak perli . korang mesti pelik kenapa ain cakap macam ni .
huhu . ain cakap macam tu sebab intan ni anak manja .
tak boleh jauh dari mama . 

ain pon tak macam tu walaupon ain anak bongsu .
sedih tau tak jadi anak manja ni .
dah la ain dengan mama memang tak rapat sangat .
pastu kene masuk asrama . memang lagi tak rapat la :D

by the way . gud luck intan . 
wish u luck oke .
duduk asrama elok2 . jangan mintak nak balik .
2 tahun je ang kene duduk asrama .
bawak bersabar ;)
LOVE U INTAN <3

assalamualaikum

SCHOOL ? WHAT ?

ASSALAMUALAIKUM !!

hoi, hoi, hee :D
korang . sekolah dah nak strat ni .
OH NO . ain tak nak pergi sekolah .
oke fine . ain memang kene pergi sekolah pon kan . 

hee . but . ain tak nak balik hostel .
TIDAK SAMA SEKALI .
haha . ain tak nak . malas betol nak balik hostel .
ain tak suke . benci duduk hostel .

tapi . mama mesti paksa ain balik punya .
tadak maknanya mama nak bagi ain pindah . huu :(
hope tahun depan tak de la rasa terok macam tahun ni :D
hee . wish me luck oke :)

love u syg <3

bye . 

Wednesday, 26 December 2012

baju sekolah baru ?

ASSALAMUALAIKUM !!

hye korang . mm . 
baju sekolah baru ? 
ofcourse la ain dah beli yang baru .
tapi tangan baju tu pendek pulak .
tu la sapa suruh beli yang dah siap .
memang tak kena la .

so, esok mama nak bawak ain pe tempah baju lain .
WHAT ?
dah lewat ni .
tinggal lagi seminggu je nak sekolah .
korang rasa sempat tak ?
hee . mesti lah sempat . 
mama ain kan heroin . huhu . 
orang yang mama nak pi tempah tu baik hati pulak ,
bagi mama pi tempah kat dia .
WHOOT , WHOOT .
dapat baju sekolah lagi la . 
membazir je . adoii . 

hope baju sekolah tu siap sebelom tarikh yang ain nak ambik . 
lepas ni kene buat persediaan awal la .
tanak jadi macam ni lagi . payah hidup .
huhu . k bye <3

Monday, 3 December 2012

kakak angkat ?

assalamualaikum !!

heheh . ain nak tanya ni ?
salah ke kalau kite ambik kakak angkat lebih dari seorang ?

bagi ain . tak salahkan . 
bukan ape pon kakak angkat tu . 
kite just nak dapat kasih sayang yang lebih je kan .
entah la . pening kalau pikir .

sometimes ain rasa bersalah jugak la .
tapi ain teringin jugak nak kakak angkat lain .
kakak kandung ain sendiri pon tak kesah ain ade banyak kakak angkat .
so kakak angkat ain tak payah la marah ain kalau ain 
ade banyak kakak angkat .

for my beloved adopt sister .
ain mintak maaf tau kalau buat akak sakit hati dengan ain .
sorry sebab ade banyak kakak angkat .
insyaallah ni kakak angkat ain yang terakhir .

kak syida, kak wan, kak asma .

ain still sayang kakak angkat ain <3

ikhlas dari adikmu farrahin

assalamualaikum :D

Thursday, 15 November 2012

sayang kamo !!

assalamualaikum !!
yo semua . mm .
apa khabar ? well . ain macam biase .
makin tembam lagi ada . sehat la maknanya tu k .
hehe . ain tengah happy ni :p


haa . ni lah gamba kami satu bacth . tapi perempuan je lah .
lelaki tarak . hahaa .
comel kan depa semua . ain sayang sangat2 kat depa .
walaupun selalu gaduh . kesa pulak ain . hhe


ni pulak gambar budak dorm ain .
haa . ni lagi ain sayang . sayang sangat , haha .
depa ni ain dah anggap macam adik beradik .
tak boleh berpisah . 
kami selalu kongsi masalah sama2 . boleh tolong2 .
banyak dugaan kami lalui masa bersama . hehe .
SAYANG HANGPA KETAD2 :D



oit2 . jangan tengak lama2 .
anak dara orang tu . haha .
haa . ni nama dia FATIN ATHIRAH BINTI ABDUL SALIM .
amik ain bagi nama penuh dia lagi .
comel tak dia ?
dia ni lah kawan baik ain . ain anggap dia macam adik sendiri .
dia tak tau la pulak . haha . hope dia pon anggap ain macam tu .
dia ni izara aishah a.k.a budak comel taman tasik .
haha . jangan curi dia dari ain :P

well . ni semua kawan baik ain sekarang . hope kita tak akan berpisah .
jangan pindah erk kawan2 .
sayang hangpa selamanya .

bye <3

Saturday, 9 June 2012

nak pindah !!

assalamualaikum !!

hyep . ain sedih lah hari ni . 
nak tau tak sebab apa ?
mm . sebab ain da kena balik hostel .
ain tak nak balik hostel .
ain nak duduk rumah lagi .

kerja sekolah pon tak siap lagi .
ta cukup la cuti ni . 
nak cuti lagi .
penat tau tak duduk hostel .
dah la macam duduk kat dalam neraka .
adoii . tension betol la .

ain dah mintak kat mama nak pindah .
tapi mama tak bagi .
aishh . masalah betol la .
orang nak pindah pon tak bagi ka .
ish . ain buat tak betol dalam periksa baru tau .
mama bagi la ain pindah .
ain tak suka duduk asrama .
nak duduk rumah ja .

biar la sekolah kat sini terok ke apa .
ain rasa ain still boleh bawak la . 
ain duduk sana lagi la ain tak boleh bawak .
sebab ain tension . penat pulak tuh .
tak ada masa nak study .
kalau duduk rumah ada jugak la masa nak study .
please la bagi ain pindah !!

bye .