Tuesday, 3 January 2012

BACK TO SCHOOL !!


ASSALAMUALAIKUM !!

hyep ., hehe ., sihat tak korang hari ni ?
ain macam biasa sentiasa sihat ., haha .,
esok kita dah nak mula sekolah .,
korang dah bersedia belom ?
ain rasa ain tak bersedia lagi la .,
ain gementar nak pi sekolah .,
pasal apa pon ain tak tau .,
aisshh ., ni yang ain tak suka ni .,
orang lain semua excited nak pi sekolah .,
ain gementar pulok ., hehhh .,
dah la esok hari pertama ain jadi pelajar .,
kat sekolah datok haji hussien .,
haha ., form 1 lagi uh .,
ain malu nak pi sebenarnya .,
malu dengan budak2 tingkatan .,
mana tak nye ., tahun lepas ain la senior .,
tahun ni ain jadi junior ., ahh .,
ain tak suka jadi junior .,
takot kena buli dengan senior .,
haishh ., takot nyerr .,
hope tak kena buli la esok .,
belom start sekolah dah ade orang cakap nak buli ain .,
ohh noo ., ain tak nak kena buli .,
ain budak baik la ., ta baik buli ain .,
dah la ain ni comel .,
sampai hati diorang nak buli ain .,
ni nak nangis ni ., haha .,
oke2 ., sampai sini saja la erk .,
tak larat nak tulis dah .,

bye2 ., muahh ., assalamualaikum .,
LOVE U ALL !!

No comments:

Post a Comment