Friday, 6 January 2012

SMKDHH !!

ASSALAMUALAIKUM !!

hyep korang ., sihat tak hari ni ?
ain sihat je ., macam selalu  la ., haha .,
sorry sebab dah lama tak update blog .,
ain agak sibuk semenjak start sekolah ni .,
papa ain tak kasi bukak internet hari sekolah .,
so ., ain hanya boleh update waktu cuti je la .,
masa uh je yang ade kan ., nak wat macam mana .,
haiya ., penat kot kat sekolah .,
tambah2 sekolah petang .,
dah la panas ., sekolah tuh dah la besar .,
penat woo berjalan dalam sekolah uh .,
boleh patah kaki ain duduk sekolah uh .,
haha ., kalau kaki ain patah .,
ade tak orang yang sudi dukung ain ?
haha ., mesti tak ade kan .,
ain dah agak dah ., ain kan tak comel .,
sapa la yang nak dukung budak tak comel macam ain ni .,

ha ., ain nak cerita sesuatu ni .,
waktu kat sekolah uh kan .,
ain jumpa seseorang .,
hensem kot budak uh ., memang terpikat la ain kat dia .,
dia sama umur dengan ain je .,
pakai beg putih lagi uh ., haha .,
i like !! hoho ., galak .,
tapi dia nakal ., and dia dah ade yang punya .,
so ., ain tak ade peluang la ., 
haishh ., tapi tak ape ., ain masih ade alet .,
haha ., ain tak nak curang .,
tapi tak salah kan kalau ain nak cuci mata .,
haha ., baru best duduk sekolah uh .,
haha ., kat sekolah uh .,
ain tak pernah sekali un jumpa nan alet .,
terserempak ade la ., tapi ta tegur un .,
sebab ain malu na jumpa dengan dia .,
haha ., oke la ., ain dah penat nak type .,

bye2 ., muahh ., assalamualaikum ., 
LOVE U SYG !!hoho

No comments:

Post a Comment