Friday, 20 January 2012

yeahh.. thanks kawan2


ASSALAMUALAIKUM !!

hyep korang ., hehe .,
miss gilerr ain kat blog ain ni .,
lama ain tak update blog ni ., aishh .,
dah berhabuk dah ni ., hehe .,
thanks la kat sape2 yang tolong tengak kan blog ain ni .,
mesty korang terfikir-fikir ,,
nape ain thanks dekat kawan2 ain .,
ain terima kasih dekat diorang sebab .,
diorang dah mendoakan ain supaya tak dapat MRSM .,
and now ., ain memang tak dapat MRSM .,
ain happy sangat ., sabab ta payah la ain pujuk mak ain dah .,
ain dah mula suka duduk sini .,
kawan2 semua sporting ., baik pulak uh ., 
hehe ., and the most thanks to AISHA, HANIF, FARID, AND NABILA .,
ain sayang korang semua ., best la dpt kawan macam korang .,
wish kite dapat berkawan selama-lamanya .,
owh ., lupa nak tulis ., AFHAM sekali ., hehe .,

oke2 ., bye2 ., assalamuaaikum ., muahh .,
PEACE YO !!

1 comment:

  1. semoga kamu dengan kawan2 akan mempunyai hubungan friendship yang forever =) nice blog girl..

    do follow my blog yea =)

    ReplyDelete