Saturday, 29 December 2012

awat ni ?

ASSALAMUALAIKUM !!

hey korang . ain nak kongsi something .
tapi ni luahan perasaan ain la .
sorry erk kalau tak suke .

ain siyes tengah sakit hati dengan intan . 
dia suke buat ain rasa serba salah .

contoh . bila kezen laki ain call ain .
pastu ain sembang nan depa gelak2 .
nanti intan mesti nangis .
ofcourse la ain akan rasa serba salahkan .

dia selalu sangat tak puas hati dengan ain .
tak boleh kalau nampak ain lebih sikit .
takkan ain nak marah kezen ain sebab call ain tapi tak call intan .
macam gila je . 

dia baik dengan mama, papa, abg, akk .
tapi ain tak baik dengan depa .
ain tak pernah jeles pon .
ain terima ja . biar la depa tak sayang ain sangat pon .

sebagai balasan ALLAH bagi kezen untuk baik dengan ain .
fair kan tu . jangan fikir semua ada dekat ain ni sempurna .
tak de sapa yang sempurna dalam dunia ni .
so please jangan macam ni .
ain pon akan sedih jugak nanti .

hope intan bole berubah .
ain nak intan yang tak kuat jeles .
ain tak nak intan yang kuat jeles .
tu akan membuatkan intan lari lebih jauh dari ain .

ain tetap sayang intan k <3
bye

No comments:

Post a Comment