Monday, 19 December 2011

Good Luck for Your Result



ASSALAMUALAIKUM !!

hye pembaca ., hehe ., baca tak lagi title entry ain ni .,
kalau tak baca lagi pergi baca cepat .,
ain bagi masa 6 saat je untuk korang baca .,
haha ., tak de lah ., ain gurau je .,
korang na baca bile pon ain tak kesah ., macam la ain boleh nampak korang tengah buat ape .,
haha ., ha ., ain nak tanya ni .,
korang dah bersedia ke nak ambik result nanti .,
kalau tak silap ain result keluar 22 hari bulan ni kan ?
tak lama lagi tuh .,
tinggal 4 hari lagi je kan .,
hope korang bersedia la nak ambik result tuh nanti .,
hehe ., tapi jangan lupe cerita kat ain sama result korang tuh .,
ain pon nak tau jugak .,
haha ., ain yang encited lebih ni nampaknya .,
haha ., nak buat macam mana ., ain ni memang jenis orang yang kuat excited .,
huhu ., ain harap sangat korang dapat result yang terbaik .,
macam dalam gamba kat atas tuh .,
ain dah lepas ., tapi baru lepas ambik result UPSR la .,
hehe ., ain cakap macam dah pernah ambik result PMR je kan ?
haha ., wish semua yang nak ambik result nanti dapat yang terbaik .,
hehe ., ain nak wish kat orang tersayang ain sekali la ., hehe .,
hope awak dapat keputusan yang elok ye sayang ., hakhak .,
ain sentiasa doakan yang terbaik kat awak .,
jangan lupe cerita kat ain tau .,
ain sentiasa menunggu ., mm .,
sorry la korang ain tak dapat nak kongsikan dekat korang siapa orang itu .,
kalau ain rasa nak bagi tau korang nanti .,
ain akan tulis pasal orang itu oke .,
haha ., oke la sampai sini saja entry kali ni .,

bye2 ., muahh ., assalamualaikum .,
LOVE U !!

No comments:

Post a Comment