Tuesday, 20 December 2011

teringin sangat nak pergi



ASSALAMUALAIKUM 

hyep ., hee ., tengak tajuk ain hari ni ., 
tajuk tuh macam tak habis kan ?
ain memang saja tak nak habiskan .,
supaya korang fikir sendiri ., 
tak salah kan kalau ain buat korang terfikir-fikir ?
sorry la kalau korang ta suke .,
hehe ., oke2 ., ain nak tunjuk gambar tempat tuh dulu .,
lepas korang tengak gambar mesti korang tau kat mana .,







haa ., tengak gambar tuh .,
cantik kan tempat tuh ?
permandangan dia memang cantik sangat .,
ain dah lama teringin nak pergi sana .,
tapi belom dapat lagi ., 
ain selalu lalu kat tepi tempat tuh .,
tapi tak pernah singgah ., rehat2 ke ., langsung ta pernah .,
tapi ade la sekali pergi kat lake garden ni .,
tapi bukan kat tempat dalam gambar tuh .,
kat taman permainan je ., waktu tuh pon sekejap je .,
sebab tunggu time untuk bukak puasa .,
mm ., hope nanti papa ain bawak ain pergi lake garden .,
pelik kan ? walaupon ain duduk tak de la jauh sangat dari lake garden ni .,
tapi ta pernah pergi sana ., haha .,
kalau dapat pergi ain nak tangkap gambar puas2 .,
pastu ain bawak masuk dalam FB .,
hehe ., tempat tuh memang cantik ., 
kalau pergi date kat situ memang best la .,
hehe ., menggatai pulok ain nih kan .,
haha ., sorry kalau ade yang tak suke dengan blog ain .,
ain masih baru ., baru je belaja buat blog .,

bye2 ., muahh ., assalamualaikum .,
LOVE U !!

No comments:

Post a Comment