Saturday, 17 December 2011

TAK NAK.. AIN TAK NAK !!

ASSALAMUALAIKUM 

hye kawan2 semua ., hekhek (gelak tak ikhlas)
haha ., gila kan ain ari ni .,
pelik kan dengan tajuk hari nih .,
korang semua mesti tertanya-tanya ., 
yang ain nih tak nak ape kan2 ?
sebenarnya ain tak nak masuk asrama .,
ain tak nak dok jauh dari family ain .,
ain sayang sangat2 kat family ain .,
sape yang tak sayang family sendiri kan .,
haha ., ain takot waktu ain kat sane ade ape2 yang terjadi kat family ain .,
mm ., dah la ain dok jauh dari rumah .,
susah nak balik ., tak sanggup ain kalau ade ape2 terjadi .,
ade lagi sebab selain dari family ain .,
iaitu ., kawan baik ain ., 
dia baik sangat dengan ain ., 
dia pon selalu take care pasal ain .,
susah nak cari kawan macam dia .,
tuh la yang ain rasa ., tak tau la pulak kalau2 ade orang yang same macam dia .,
kalau lah ade ain memang bertuah lah .,
haha ., ain rase sangat bertuah sebab dapat kawan macam dia .,
tak sanggup nak berjauhan dengan dia .,
kalau lah memang ditakdir kan ain dengan dia memang akan berpisah .,
ain pasti akan rindukan dia ., 
and selalu teringat kan dia ., 
i fill like wanna to cry right now .,
kenapa lah papa nak ain dok kat asrama ?
kenapa tak kat sini je ? ain tau lah yang ain ni nakal sikit dari anak papa yang lain .,
tapi tak adil lah papa suruh ain dok asrama .,
ain masih ta puas nak bermanja dengan papa dengan mama .,
mulut memang ain cakap ain nak pergi dok asrama .,
tapi hati hanya ain seorang saja yang tau .,
ain cakap macam tuh sebab ain nak tengak mama and papa happy .,
ain tau papa buat semua ni sebab nak ain berjaya nanti .,
ain sedar tuh ., tapi apa kan daya ., ain tak sanggup tipu diri sendiri .,
ain pasti akan rindu kat mama,papa,abang,kakak and intan .,
ain pon mesti rindu aisha and qiss jugak .,
sebab kalau kat sekolah time ain tengah sedih mesty ade diorang yang happy kan ain .,
ain tak kan pernah lupekan diorang ., huwaa .,
ain dah nak menangis nih .,
oke lah ., sampai sini saje entry ain kali nih .,

bye2 ., assalamualaikum ., muahh .,
I OVE U !! HEHE 

No comments:

Post a Comment