Tuesday, 27 December 2011

MY friends !!



ASSALAMUALAIKUM !!

hye ., tengak gambar kat atas tuh .,
cantik tak ? cantik kan .,
hoho ., perasan je lebih ain ni .,
sorry la kalau tak cantik sangat .,
ain masih belom mahir dalam dunia edit ni .,
hehe ., ain baru je mula belajar cara nak edit .,
so ., harap korang dapat memberi tunjuk ajar kat ain .,
semua orang dalam gambar tuh .,
semua kawan baik ain .,
kiteorang baik sangat ., 
haha ., diorang baik tau ., dah la comel .,
diorang pon pandai jugak ., huhu .,
bangga ., tapi tahun depan kiteorang akan berpisah .,
wa ., sedihnyerr .,
wish kiteorang masih boleh contact walaupon dah tak kawan lepas nih .,

bye2 ., muahh ., assalamualaikum
love u !!!

1 comment:

  1. hi.dah follow nak luaskan aktiviti blogging anda..jemput masuk ke group saya..

    ping sampai lebam :)

    jemput join.. no rules https://www.facebook.com/groups/dmisablogger/
    tq :)
    tak paksa (^_^)

    ReplyDelete