Thursday, 22 December 2011

RESULT !!!!!!

ASSALAMUALAIKUM 

hyepp korang ., hehe .,
sorry sebab semalam ain tak update blog semalam .,
semalam ain seriusly tak tau nak buat cerita pasal apa .,
hari ni pon ., sebab result PMR keluar .,
kalau tak ain still tak update blog ., 
hihi ., mm ., camne korang punye result ?
oke ta ? ain hope ok .,
mm ., kalau tak straight A pon .,
tak ape kan ? asalkan lulus semua .,
kalau bagi ain ., lulus semua pon dah cukup .,
mm ., ain nak kongsi cerita pasal kawan ain .,
dia dapat straight A tau tak ? haha .,
ain tumpang bahagia untuk dia .,
dia mesti happy sangat2 kan ?
ain hope ain pon akan dapat straight A nanti .,
korang tolong la doakan ain .,
tapi kan ., dalam happy2 ain pon ., 
ain still sedih jugak ., sebab .,
sebab BUAH HATI AIN  tak dapat straight A .,
dia tak cerita kat ain pon lagi .,
ain tau pon dari kawan dia .,
kalau kawan dia tak cerita kat ain ., 
mesti ain tak tau lagi ., sedih tau sebab dia buat macam ain tak wujud pon .,
fill like wanna to cry ., hehe .,
setahu ain dia cuma ade A ., ok la uh kan ?
ain akan sentiasa doakan dia supaya dapat result yang lebih baik nanti .,
haha ., wish you always luck syg ., hehe .,
oke la ain dah sakit tangan type ni .,

bye2 ., muahh ., assalamualaikum .,
LOVE U !!

No comments:

Post a Comment